Chocolade letters

By november 15, 2016Producten

Vorig jaar was er al een hele hoop te doen over wel of niet zwarte piet, nou vier ik al jaren geen Sinterklaas, want ik ben met Sinterklaas getrouwd moet je weten!

Baard, rond brilletje en altijd een boek bij hand , dus aan mij gaat het hele Heidense vraagstuk. Voorbij, want zeg nou zelf, ik kan toch moeilijk kritiek hebben op de man die mij het liefst overlaad met kadootjes en smorgens mijn koppie thee inschenkt! Wij vieren dus Chanoeka, maar dit ontaard regelmatig en met veel gevoel voor humor in Chanoeklaas! Uiteraard met de gepaste verhalen erbij, en met een kadootje, anders is het volgens de kinderen iet echt….Hier komt dan ook mijn Chai chocolade letter wens uit voort… En zoals zo vaak een wens, blijft een wens als je geen actie onderneemt! 

Dus mallen gevonden en de bakker erbij gehaald! Die vindt het maar wat leuk!

Als u zo’n lekkere letter opsmult dan maakt het mij niet uit wat u viert ,zolang u maar geniet van het leven. En daarbij bedenkt of niet bedenkt dat er tevens het MDA (Magen David Adom= het Israëlisch Rode (niet)Kruis )mee wordt gesteund.De prijs van de letters is €3,60 , ze zijn te bestellen per 2 stuks. 

Klik hier om direct de chocoladeletters te reserveren.